Psychologiepraktijk Anita Tromp-Wever - Klinische Psychologie, Psychotherapie en 1e lijnspsychologie
Over Mij                                                                           
 
Mijn praktijk is een eenmanspraktijk. Dit betekent dat u altijd te maken heeft met dezelfde behandelaar.
Ik ben Anita Tromp-Wever, ik ben geboren in 1968 en ik ben BIG geregistreerd Gezondheidszorgpsycholoog, Klinisch Psycholoog (BIG) en Psychotherapeut (BIG).
 
In 1993 behaaalde ik het doctoraal psychologie aan de Rijks Universiteit van Groningen. Ik studeerde af in de klinische psychologie, met extra aandachtsgebieden neuropsychologie en ontwikkelingspsychologie. Nadien werkte ik kort  in een vrijgevestigde praktijk en op een polikliniek psychiatrie, waarna ik in 1995 de Postdocorale Beroepsopleiding inging tot Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut, met hoofdrichting Gedragstherapie, bij de Centrale RINO groep.
Van 1995 t/m 1999 werkte ik daarbij in GGZ de Geestgronden, o.a. op de Polikliniek Angststoornissen, de  Psychiatrische Polikliniek en de Deeltijdbehandeling. In 2000 rondde ik de opleidingen succesvol af. Na afloop werd de BIG registratie GZ-psycholoog tevens toegekend.
Na afronding van de Postdoctorale beroepsopleiding werkte ik van 1999 tot 2008 in het VUMC, op de afdeling Medische Psychologie. Naast patiëntenzorg was ook onderwijs/trainingen geven en coaching onderdeel van mijn werk. Ik heb met veel energie en bevlogenheid gewerkt in het VUMC. Desondanks werd het na 8 jaar ook tijd om verder te gaan. 
 
Sinds 2008 ben ik met veel plezier een eigen praktijk gestart in de wijk Tussen de Vaarten in Almere. Ik werk in een gezondheidscentrum, wat een prettige afstemming tussen de huisartsen en mij met zich meebrengt. Met toestemming van de patiënt kan er zo nodig nauw samengewerkt worden, wat vaak als erg positief wordt ervaren. In 2013 heb ik een deel van mijn praktijkactiviteiten verplaatst naar de zeer rustige eigen praktijkruimte in Filmwijk.
 
Lidmaatschappen:
Ik ben lid van het NIP en van de LVVP, en ben dus ook gehouden aan het kwaliteitsbeleid van deze beroepsverenigingen. Voor de klachtenregeling van de LVVP verwijs ik u naar hun website.
Tevens ben ik lid van de Vereniging EMDR Nederland (VEN). Voor meer informatie over EMDR verwijs ik naar de website van de VEN: www.emdr.nl
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint